Den græske ø Lesvos (Lesvos)

Lesvos (Lesvos) er et af de mere støjsvage græske øer og tilbyder en autentisk græsk oplevelse i en afslappet atmosfære. Ferie på denne store ø er populær blandt familier, især i de små feriesteder som Petra og Anaxos. Øen er den tredje største græske ø og har mange uspolerede traditionelle landsbyer og masser af grønne landbrugsarealer, der blot venter på at blive udforsket.

Øen er et vandrereparadis med mange historiske stier og stier, som vil tage dig til en let gåtur eller for den mere energiske, en bjergvandring. Maj og oktober er en perfekt tid til at gå rundt på øen, da vejret er ideelt og markerne er i fuld blomst. Fuglekikkere, naturelskere og økoturister tiltrækkes af Skala Kalloni, som er tæppebelagt i vilde blomster om foråret.

Spisning er mere varieret på Lesvos end på de fleste af de andre græske øer med masser af autentisk køkken og vegetarisk mad.

Alle øens feriesteder byder på masser af strandbarer og taverner, men undgå overfyldningen af ​​mange af de livligere øer.

På grund af øerne vidunderlige solrige klima og lavt klart vand, er svømning og solbadning meget populær blandt feriegæster. Stranden feriestedet Skala Kallonis er en fast ferie favorit, mens smukke Molyvos er perfekt for dem, der søger en blanding af tradition og kultur med nogle gode natteliv. Skala Eressou har en bred sandstrand og er populær blandt familier, bryllupsrejsende og par.

Udvej har mange virksomheder, der drives af homoseksuelle par og tilbyder også udflugter, som kun er til kvinder. Øens største feriesteder byder på en række vandsportsaktiviteter, herunder dykning, windsurfing, kitesurfing, vandski, kano og vandcykler. For organiserede strandaktiviteter er Thermi, Vatera og Sirgi meget populære.

Borte fra strandene er der masser at holde hele familien beboet, som at vandre rundt om markederne, håndværksbutikker og kunstnere. Øen tiltrækker mange kunstnere og forfattere med en række feriesteder, der tilbyder en alternativ åndelig scene. Besøgende på øen kan opleve en lang række forskellige oplevelser, herunder astrologi, meditation, kurbade, tai chi og shiatsu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *