Porto Cristo Mallorca bestemmelsessted guide

Beliggende på Mallorca’s forrevne østkyst, tiltrækker den charmerende fiskerby Porto Cristo en række besøgende på udkig efter en rolig og afslappende ferie. Denne autentiske by har en malerisk fiskerihavn og afhænger ikke kun af turismen.

Kun 40 km fra Palma er byen en lille familieby, som er populær blandt par på udkig efter et afslappende sted væk fra folkemængderne og støjende natteliv og med yachtsman ved hjælp af den nærliggende naturlige havn. Byen har en række restauranter, caféer og barer med mange af spisestederne med udendørs terrasser, hvor man kan nyde et behageligt måltid med udsigt over havnen og havet. Porto Cristo gamle bydel er en labyrint af farverige smalle baner og har en smuk esplanade med masser af træer til skygge.

Den sandede Porto Cristo-strand ligger i en beskyttet bugt væk fra hovedvejen. Til hver side af byen er der nogle mere rolige uspolerede strande og smukke bugter, der kan nås via den lokale kystbusforbindelse. Mange af disse beskyttede strande har en smuk fyrtækket overdækket bakke og tilbyder en række vandsport.

Selvom Porto Cristo er en af ​​de mere støjsvage Mallorca resorts er der stadig masser at lave og se. Byen er en fremragende base for kystnære vandreture og vandreture i det omkringliggende landskab med sine gårde, frugtplantager og bjerge.

Tæt på feriestedet er de fantastiske Dragehuler, der har en af ​​verdens største underjordiske søer og hulerne på Hams, hvor mange af klippens formationer ligner træer. Andre udflugter til at tage på din pakkerejse til Mallorca kan omfatte en tur til den historiske gamle bydel i Palma, som er hjemsted for en storslået gotisk katedral, den gamle bydel i Arta, klosteret San Salvador, Inca med sin læderfabrik og marked og nabo Manacor, som er et center for perlehøst og et velkendt marked.

Landsbyerne på øens nordkyst er også værd at besøge. For total afslapning tage en sejltur langs kysten af ​​øerne og beundre den smukke natur på Mallorca.

Der er et par diskoteker i Porto Cristo, men natteliv her er generelt meget lavnøgle. For nogle livligere natteliv skal du tage afsted til Cala Millor.

Porto Cristo har et typisk middelhavsklima med godt vejr i det meste af året. I sommermånederne springer temperaturen på 29 ° C med 11 timers solskin om dagen og meget lidt nedbør. Temperaturerne kan stige til over 29 ° C i august og september og producere fugtige betingelser. Efterårets vejr er mere foranderligt med hyppigere regn, men nyder stadig solrige dage og milde temperaturer. Februar ses temperaturer omkring 16 C med 6 timers solskin om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *