Benidorm Rejseguide

Benidorm på Costa Blanca er som ingen anden udvej i Spanien. Dette unikke feriested har noget for besøgende i alle aldre med næsten fire miles af strålende strande og et uendeligt valg af indkvartering, restauranter, barer, underholdning, klubber og natteliv. Og ikke at glemme dette lykkelige feriested er meget overkommeligt med et stort udvalg af indkvartering, der passer til alle prisklasser. Der er altid masser af sidste øjebliks ferie til gode priser til rådighed over hele internettet.

Selvom Benidorm har et billede af højhusbygninger og et uafbrudt natteliv, er det et glimrende udvej med to af de bedste strande på Costa Blanca. Disse to hovedstrande, Levante og Poniente har status som Blå Flag og rengøres hver nat af et team af rengøringsassistenter. Livreddere er stationeret på strande fra kl. 10 til 08 om sommeren og fra kl. 10 til kl. 17 om vinteren.

Benidorm er livligste i juli og august, med juni og september er meget mere støjsvage. Selvom Benidorm er et året rundt feriested, betragter mange mennesker foråret som den bedste tid at besøge for familier, da vejret er afkølet lidt, og der er meget mere plads på stranden. Vintre er populære hos ældre feriegæster med de fleste hoteller og mange af underholdningsstederne er åbne hele året rundt.

Costa Blanca tilbyder nogle af de bedste strandferie vejr rundt. Den lange sommersæson løber fra det tidlige forår til midten af ​​efteråret. Temperaturer i juli og august gennemsnit omkring 30ºC og dråbe til omkring 20ºC om aftenen med juni og september stadig ser solskin fyldte dage med temperaturen bare et par grader køligere. Vandtemperaturer i sommermiddagen omkring 24ºC. April og maj nyder stadig masser af solskin, men uden den varme varme i sommeren og vintrene er stadig milde og solrige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *