Fuerteventura Rejseguide

Med året rundt solskin og smukke sandstrande, er Fuerteventura det perfekte rejsemål for ferie på De Kanariske Øer. Øen byder på roligere feriesteder end de større øer med undtagelse af Corralejo, som tilbyder en meget livlig scene. For familier er der feriestedet Caleta de Fuste, og for par er der den tilbagestående Costa Calma på sydkysten med sine fredelige naturlige strande. Andre feriesteder i Fuerteventura omfatter Playa Barca og Playa Jandia.

Fuerteventura har mere end 150 strande, som mange betragter som de bedste strande på De Kanariske Øer. Alle feriesteder har en hovedstrand, som er godt udstyret med liggestole og familiefaciliteter. På grund af størrelsen af ​​strande i Fuerteventura kan besøgende altid finde et roligt sted, især på de strande, der fortsætter i lange strækninger af uudviklede områder af bleg sandstrand. Alle strande hylder sikkert til det rolige klare vand omkring øen.

De mest livlige strande findes i Corralejo, men du behøver kun at gå en kort gåtur, og du vil finde strækninger af uspolerede strande, som mange betragter som i Caribien. Corralejo tilbyder fremragende betingelser for vandsport som windsurfing og kite boarding.

Costa Caleta er en specialbygget udvej med restauranter, cafeer og butikker, der tiltrækker hovedsagelig familier.

Nedenfor er nogle nyttige links om ferie i Fuerteventura

https://www.tripadvisor.com/Tourism-g187467-Fuerteventura_Canary_Islands-

https://www.lonelyplanet.com/canary-islands/fuerteventura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *